PERHATIAN!!!!!

Pesanan boleh dibuat dengan cepat melalui SMS @ Whatsapp......
Jika anda komen dibawah @ anta email takut admin tak perasan....
So apa2 petanyaan @ pesanan anta ke no nie
0.1.9.9.9.8.1.6.6.4 (lynn)

Saturday, 27 July 2013

Persoalan yang Popular

1) Maaf nak tanya, kalau nak ‘insert’ @ masukkan kapsul herba dalam faraj tak bahaya ke? Tak sakit ke nak ‘insert’ ni, macam ngeri je. Nak kena korek pula, kalau tak korek tak boleh? Tak boleh keluar sendiri ke?

~ In shaa Allah tidak memudaratkan kerana kapsul tersebut adalah ramuan herba untuk menyerap segala kekotoran, sisa darah beku, keputihan & etc. Kapsul akan melarut dengan sendirinya. Mengikut pengalaman berates-ratus pengguna, tiada rasa yang menyakitkan mahupun rasa tidak selesa ketika insert sebab kapsul tu sendiri bersifat licin & lembut, bila masuk dalam vagina kita yang lembap, cepat je mencair. Sebab tu di galak kan untuk memasukkan 1 jari terlebih dahulu sebelum memasukkan kapsul untuk mengetahui keadaan di dalam vagina supaya tidak teragak-agak ketika memasukkan kapsul agar kapsul tidak mencair sebelum betul-betul sampai di dalam rahim.

~ Cukup 72 jam setelah memasukkan SDM Jamu Dewi Suci wajib korek keluar kekotoran, bagi MT Susukan Qalbu setelah 24 jam cuba tarik keluar kekotoran, kebiasaannya akan keluar kepingan seperti tisu basah iaitu keputihan. ‘Korek’ di sini bermaksud memasukkan 1 jari dan menarik keluar sisa-sisa kotoran yang telah di serap oleh rempah, mengikut pengalaman bukan la sesuatu yang menyakitkan @ memudaratkan. Cuma selalunya selepas ‘inset’ bila nak masuk jari untuk keluarkan kotoran ni macam susah sikit, maklum la faraj dah kembali dara kan. Wajib korek keluar sebab kekotoran tu tak boleh keluar sendiri kerana vagina kita ni penuh dengan lipatan & berotot, kalau dah ‘ketat’ tak kan la boleh keluar sendiri kan.


2) Saya dah insert JDS hr tu, bila korek tak keluar apa2, 2-3 kali korek tak da apa2, kenapa ya?


~ Bagi pengguna Jamu Dewi Suci selepas 72 jam korek tiada apa- apa yang keluar, tandanya rahim kembang, kebiasaannya pengguna mengalami masalah rahim terlampau becak, longgar, & masalah keputihan yang kronik. Amalkan Jamu Dewi Dara 2 kapsul setiap hari untuk mengecutkan rahim & mencairkan keputihan, setelah sebulan, amalkan rawatan JDS sekali lagi selepas period.


3) Saya baru buat rawatan menggunakan Jamu Dewi Suci sebulan yang lepas... baru-baru ni saya cuba guna Susukan Qalbu, kenapa masih lagi keluar keputihan?? Bukan ke saya dah buat pembersihan dgn JDS tu?

~ Sebenarnya vagina yang normal sentiasa menghasilkan cecair di sekitar dinding vagina, keputihan yang normal berwarna jernih seperti putih telur, menjadi tidak normal dan dipanggil masalah keputihan bila keputihan itu bertukar warna susu, kuning, hijau dan gatal - gatal. Secara normal keputihan akan sentiasa dihasilkan, akan melekat di dinding vagina yang berlipat dan berotot. Jika dibiarkan lama kelamaan akan jadi kerak dan mula berkumpul sehingga ke mulut rahim. Keputihan yang telah di jangkiti kuman tanpa di sedari melalui penggunaan tandas atau bakteria akibat perpeluhan di bahagian 'V', boleh menjadi penyumbang masalah seperti Fibroid, Cyst, Endometrosis, Pcos, Period Tak Teratur, Senggugut, Masalah Period Berlarutan, Period sikit2, @ Dah lama tak period dan lain-lain masalah dalaman wanita. Yang juga menyebabkan sukar hamil kerana laluan telah terhalang & tersumbat oleh kerak-kerak keputihan.

~ Sebab tu pembersihan menggunakan Jamu Dewi Suci hanya 3 bulan sekali untuk pembersihan rahim, Jamu Dewi Dara di jadikan amalan harian supaya rahim tidak kembang & sentiasa panas untuk merawat keputihan dan mencairkan kerak keputihan, penggunaan Susukan Qalbu pula hanya seminggu sekali supaya keputihan tidak melekat di dinding laluan vagina kita. Jadi jangan risau kalau guna SQ masih keluar kepingan 'tisu basah', itu petanda baik sebab keputihan Berjaya di keluarkan. Untuk kefahaman, vagina sifatnya berotot, berlipat- lipat dan berongga, sama seperti hidung & telinga kita, yang sentiasa mengeluarkan cecair bila dibiarkan akan menjadi keras & berkerak iaitu tahi telinga & tahi hidung, jadi kita perlu sentiasa korek bersihkan. Jadi jangan jemu bersihkan vagina kita.

4) Customer tanya : tidakkah penggunaan SDM Jamu Dewi Suci, MT Susukan Qalbu, SDM Masker Intim & SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash akan "merosak atau membunuh" bakteria baik yang terdapat di dalam vagina?

~ Kesemua produk keluaran Seri Dewi Malam-Moden Tradisional berasaskan herba tanpa bahan kimia. Ia adalah sama seperti mana-mana rawatan menggunakan herba contoh:air akar kayu, ubat periuk, air basuhan daun sireh@garam (untuk merawat kegatalan miss v), minuman air kunyit, air rebusan inai dan apa jua petua nenek moyang yang berasaskan herba melalui rawatan tradisional. Cuma bezanya produk keluaran Seri Dewi Malam-Moden Tradisional ni di komersilkan, semua ramuan herba dikisar & di kapsulkan, di botolkan untuk memudahkan pengguna. Jadi tiada la alasan herba@jamu@ramuan tradisional ni busuk & pahit, cuma telan dah ada dalam perut, tanpa bau@rasa yang tidak mnyenangkan. Lagipun dos setiap herba telah disukat, jadi tiada masalah banyak mana nak bubuh kunyit, banyak mana nak guna manjakani ni, terlebih nanti takut mudarat pula.

5) Customer ni berurut tradisional, tukang urut kata tak elok makan jamu, tapi setahu saya kalau kita buat rawatan urut tradisional pun dia ada jual jamu juga. Satu lagi ape beza jamu dan ubat akar kayu ya..ke sama?

~ Jamu terdiri dari herba seperti daun, buah, termasuk juga akar kayu. Zaman dulu kita tiada teknologi pengisar, jadi akar kayu dan daun hanya direbus utk dapatkan khasiatnya. Zaman sekarang tongkat ali yang macam kayu balak tu pun dah boleh di kapsul kan. Daun seperti kacip Fatimah, buah pula seperti tunjuk langit, manjakani, pinang. Kombinasi bahan-bahan ini dimasukkan dalam kapsul dan dipanggil jamu.


6) Masalah period tak teratur, sengugut, period sikit – sikit, period berlarutan, period tak datang lansung, keputihan, miss v gatal & berbau. Produk yang mana perlu guna?


~ Untuk wanita yang sudah berkahwin, mulakan rawatan asas pembersihan rahim SDM Jamu Dewi Suci untuk menyerap segala kekotoran, kerak keputihan punca berbau, kegatalan & kekeringan yang menghalang air mazi turun ke mulut rahim & merapatkan rahim. Amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk merawat keputihan punca berbau, mengawal kitaran haid, menstabilkan hormon & faraj kekal rapat. Setelah benar-benar bersih baru mulakan MT Susukan Qalbu untuk merapatkan & menyingkirkan keputihan di laluan vagina. Untuk yang mengalami masalah sukar menelan, boleh amalkan Collagen Herbalicious White untuk, kulit yang cantik,tegang & cerah, payudara & punggung yang anjal, merawat keputihan, mengawal atur kitaran haid & merapatkan faraj. Gunakan SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash untuk menghapuskan bau dan mengembalikan miss v yang segar & harum. Gunakan SDM Masker Intim sebagai amalan selepas mandi atau sekerap yang perlu. Di sapu nipis sebagai bedak untuk merawat kegatalan & boleh di gunakan sebagai scrub untuk ‘Miss v’ kembali awet muda & menghapuskan kesan parut akibat kegatalan.


- Untuk gadis @ wanita yang belum berkahwin, amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk merawat keputihan punca berbau, mengawal kitaran haid, menstabilkan hormon. Gunakan SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash untuk menghapuskan bau dan mengembalikan miss v yang segar & harum. Gunakan SDM Masker Intim sebagai amalan selepas mandi atau sekerap yang perlu. Di sapu nipis sebagai bedak untuk merawat kegatalan & boleh di gunakan sebagai scrub untuk ‘Miss v’ kembali awet muda & menghapuskan kesan parut akibat kegatalan. Untuk yang mengalami masalah sukar menelan, boleh amalkan Collagen Herbalicious White untuk, kulit yang cantik,tegang & cerah, payudara & punggung yang anjal serta merawat keputihan dan masalah period tidak teratur.

7) Ibu menyusu selamat ke guna produk Jamu Seri Dewi Malam? Ibu hamil yang alami masalah keputihan boleh guna jamu?


~ Ibu menyusu selamat & sesuai menggunakan jamu, malahan fungsi jamu yang menlancarkan perjalanan darah membuatkan pengeluaran susu lebih lancar.

~ Ibu hamil tidak boleh menggunakan mana-mana jamu termasuk susukan qalbu & Collagen herbalicious white, namun untuk atasi masalah kegatalan miss v & keputihan boleh gunakan SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash untuk menghapuskan bau dan mengembalikan miss v yang segar & harum. Gunakan SDM Masker Intim sebagai amalan selepas mandi atau sekerap yang perlu. Di sapu nipis sebagai bedak untuk merawat kegatalan & boleh di gunakan sebagai scrub untuk ‘Miss v’ kembali awet muda & menghapuskan kesan parut akibat kegatalan.

8) Macamana aturan penggunaan produk, banyak sangat, mana nak mula dulu? Apakah cadangan untuk yang pertama kali ingin mencuba produk seri dewi malam?

~ untuk wanita yang sudah berkahwin walaupun tidak mempunyai anak, mulakan rawatan asas pembersihan rahim SDM Jamu Dewi Suci untuk menyerap segala kekotora, kerak keputihan punca berbau, kegatalan & kekeringan yang menghalang air mazi turun ke mulut rahim & merapatkan rahim. Amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk merawat keputihan punca berbau, mengawal kitaran haid, menstabilkan hormon & faraj kekal rapat. Setelah benar-benar bersih baru mulakan MT Susukan Qalbu untuk merapatkan & menyingkirkan keputihan di laluan vagina. Untuk yang mengalami masalah sukar menelan, boleh amalkan Collagen Herbalicious White untuk, kulit yang cantik,tegang & cerah, payudara & punggung yang anjal serta faraj yang rapat. Gunakan SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash untuk menghapuskan bau dan mengembalikan miss v yang segar & harum. Gunakan SDM Masker Intim sebagai amalan selepas mandi atau sekerap yang perlu. Di sapu nipis sebagai bedak untuk merawat kegatalan & boleh di gunakan sebagai scrub untuk ‘Miss v’ kembali awet muda,cerah & ‘pinkish’ & menghapuskan kesan parut akibat kegatalan.

~ Untuk gadis @ wanita yang belum berkahwin, amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk merawat keputihan punca berbau, mengawal kitaran haid, menstabilkan hormon. Gunakan SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash untuk menghapuskan bau dan mengembalikan miss v yang segar & harum. Gunakan SDM Masker Intim sebagai amalan selepas mandi atau sekerap yang perlu. Di sapu nipis sebagai bedak untuk merawat kegatalan & boleh di gunakan sebagai scrub untuk ‘Miss v’ kembali awet muda & menghapuskan kesan parut akibat kegatalan. Untuk yang mengalami masalah sukar menelan, boleh amalkan Collagen Herbalicious White untuk, kulit yang cantik,tegang & cerah, payudara & punggung yang anjal serta merawat keputihan dan masalah period tidak teratur.


~ Untuk lelaki yang sudah berkahwin, amalkan Mr Zack Power Bro untuk prestasi yang lebih memuaskan ketika bersama isteri. Jadikan SDM Jamu Dewa Sakti sebagai amalan harian untuk kesihatan secara mnyeluruh, melancarkan perjalanan darah, membuang toksin & melawaskan sistem pembuangan. Gunakan SDM Lovebirds Oil untuk amalan harian untuk urutan zakar.

~ Untuk lelaki yang belum berkahwin boleh amalkan SDM Jamu Dewa Sakti untuk kesihatan menyeluruh.


9) Masalah terdapat beberapa kepingan kulat di bahagian ‘miss v’. Ada produk seri dewi malam yang dapat membantu tak?

~ Gunakan SDM Rose/Arabic Spices Medicated Feminine Wash sebagai cucian harian untuk membunuh bakteria jahat penyebab jangkitan kulat.

~ Gunakan SDM Masker Intim sebagai amalan selepas mandi atau sekerap yang perlu. Di sapu nipis sebagai bedak untuk menghentikan jangkitankulat & boleh di gunakan sebagai scrub untuk ‘Miss v’ kembali awet muda & pinkish selepas kulat hilang.

~ Amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk rawatan dalaman merawat keputihan punca jangkitan kulit. Jika sudah berkahwin boleh guna SDM Jamu Dewi Suci untuk menyerap kekotoran & keputihan dari dalam rahim, MT Susukan Qalbu untuk menyerap keputihan di laluan vagina.

10) Baru lepas operation buang cyst dan bisul di miss v, dah last makan ubat doctor, boleh tak bagi jamu ni?

~ Boleh amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk kembalikan kesihatan rahim. Amalkan SDM Maajun Cinta Adam Hawa untuk sembuhkan luka operation secara dalaman.


~ Untuk bisul di ‘miss v’, boleh amalkan SDM Rose/Arabic Spices Medicated Feminine Wash sebagai cucian harian & SDM Masker Intim sebagai amalan selepas mandi atau sekerap yang perlu, di sapu nipis sebagai bedak di ‘Miss V’.


11) Masalah cyst bukan di dalam faraj, jenis bengkak di dinding bibir miss v hampir-hampir ke lubang, betolinsis. Doctor cakap 1dah pecah & 1 lagi tu 2cm je..yang pecah tu dah bernanah. Macamana?

~ Memang harus buang nanah dulu sebab kita takut lagi lama kat dalam tu nanah akan serap masuk dalam salur darah dan jadi penyakit lain. Lepas buang nanah dan luka dalam sembuh baru boleh amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk kembalikan kesihatan rahim. Amalkan SDM Maajun Cinta Adam Hawa untuk sembuhkan luka secara dalaman.

~ Untuk yang dah pecah tu kalau doctor tak bagi apa-apa ubat sapu bleh cuba sapu SDM Masker Intim sebagai amalan selepas mandi atau sekerap yang perlu, di sapu nipis sebagai bedak di ‘Miss V’.

12) Mengalami masalah sakit ketika bersama suami, jamu yang mana sesuai?


~ Faktor pertama yang menyebabkan sakit ketika bersama ialah masalah kekeringan vagina yang di sebabkan oleh kerak keputihan yang telah berkumpul di dalam vagina yang menghalang pelincir semulajadi, air mazi, untuk turun ke mulut rahim. 
~ Faktor kedua masalah angin di dalam rahim@vagina boleh menyebabkan rasa sakit bila bersama. 
 # Untuk faktor pertama & kedua mulakan dengan rawatan SDM Jamu Dewi Suci untuk menyerap segala kekotoran & keputihan punca yang menghalang air mazi turun ke mulut rahim. Amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk merawat keputihan & SDM Maajun Cinta Adam Hawa untuk memecahkan & mengeluarkan angin, boleh guna SDM Vagina Tightening Gel sebagai pelincir.

~ Faktor ketiga terdapat cyst @ fibroid di dalam rahim, dapatkan pengesahan doctor sebelum memulakan rawatan dengan seri dewi malam.


# Untuk faktor ke 3 dapatkan rujukan doctor tentang saiz & kedudukan fibroid@cyst tersebut. Jika saiz tidak terlalu besar boleh mulakan dengan SDM Jamu Dewi Dara untuk mengecutkan cyst@fibroid, setelah mengecut baru gunakan SDM Jamu Dewi Suci untuk keluarkan kekotoran.



13) Umur 35 tahun, 8 tahun kahwin belum ada anak, doktor sahkan kategory wanita yang telah monopos dan wanita yang faraj kering. Macamana?


~ Untuk wanita yang menopos tidak sesuai menggunakan SDM Jamu Dewi Suci & MT Susukan Qalbu. Boleh amalkan 2 kapsul SDM Jamu Dewi Dara selepas sarapan dan 1 sachet Collagen Herbalicious White sebelum tidur, untuk mengembalikan kesuburan, kesihatan rahim disamping kulit semakin cantik & tegang , boleh guna SDM Vagina Tightening Gel sebagai pelincir.

14) Masalah Miss V gatal, berbau, keputihan tak teruk sangat tapi bila bersama rasa kering, elok mulakan dengan yang mana?

~ Mulakan rawatan asas pembersihan rahim SDM Jamu Dewi Suci untuk menyerap segala kekotoran & kerak keputihan punca berbau, kegatalan & kekeringan yang menghalang air mazi turun ke mulut rahim. Amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk merawat keputihan punca berbau.

~ Gunakan SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash untuk menghapuskan bau dan mengembalikan miss v yang segar & harum. Gunakan SDM Masker Intim sebagai amalan selepas mandi atau sekerap yang perlu. Di sapu nipis sebagai bedak untuk merawat kegatalan & boleh di gunakan sebagai scrub untuk ‘Miss v’ kembali awet muda & menghapuskan kesan parut akibat kegatalan.

15) Baru insert MT Susukan Qalbu semalam & hari ni dia period setelah 6 bulan tak period. Suka betul dia. Tapi dia kata darah keluar sikit-sikit & berketul-ketul beserta angin sekali, setiap kali dia kentut akan terkeluar darah ketul-ketul. Kenapa?

~ Berkemungkinan rahim penuh angin. Angin juga boleh menghalang darah period untuk turun. Angin juga menyebabkan kita senggugut. Insyaallah lepas ini, period dia akan normal sebab laluan dah clear, kita orang perempuan ni "berongga", angin mudah masuk semasa bersama atau selepas melahirkan. Seeloknya teruskan dengan pengambilan SDM Jamu Dewi Dara @ SDM Maajun Cinta Adam Hawa untuk hapuskan angin bukan saja di rahim, tapi buang angin dan melancarkan peredaran darah di seluruh badan.

16) Customer ada keputihan yang teruk berwarna kuning. Sedikit berbau. Cuba untuk hamil. Sebelum ni ada makan jamu tapi dah lama berhenti makan. Boleh guna SDM?

~ Mulakan rawatan asas pembersihan rahim SDM Jamu Dewi Suci untuk menyerap segala kekotoran & kerak keputihan punca berbau. Amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk menstabilkan kitaran haid, menstabilkan hormone untuk menyihatkan rahim. Boleh juga amalkan Collagen Herbalicious White setiap malam sebelum tidur, selain mencantikkan & menegangkan kulit,kandungan herbanya menyuburkan rahim. Untuk menghilangkan bau yang kurang menyenangkan boleh amalkan cucian menggunakan SDM Rose/Arabic Spices Medicated Feminine Wash. Suami digalakkan menggunakan Mr Zack Power Bro untuk mendapatkan kepekatan air mani yang berkualiti.


17) Ada cyst , period tak teratur, nak cuba hamil.

~ Untuk masalah cyst perlu amalkan SDM Jamu Dewi Dara 2 kapsul setiap hari untuk mengecutkan cyst di samping mengawal atur kembali kitaran haid. Kemungkinan akan mengalami rasa sakit dalam proses rawatan, jika tak tahan, boleh kurangkan dos kepada 1 kapsul sahaja. Setelah cyst mengecut boleh gunakan rawatan pembersihan SDM Jamu Dewi Suci, untuk cyst yang berada di ovary tidak digalakkan guna SDM Jamu Dewi Suci. Boleh juga amalkan Collagen Herbalicious White setiap malam sebelum tidur, selain mencantikkan & menegangkan kulit,kandungan herbanya menyuburkan rahim. Suami digalakkan menggunakan Mr Zack Power Bro untuk mendapatkan kepekatan air mani yang berkualiti.


18) Nak minta kepastian:customer umur 22 tahun, berkahwin tapi belum ada zuriat, period tak regular & pernah tak datang sampai 6 bulan,sekarang dah 2 bulan tak datang. Kenapa selepas waktu subur dia rasa sakit kat rahim & mencucuk-cucuk? Ketika bersama ada rasa sakit,kalau tak bersama sakit tu lagi kuat,buang air pun terasa sakit. Sekarang masih berjumpa doktor,darah n masalah lain tak ada,cuma kolestrol tinngi sikit,dah berurut lebih kurang 3 x,lepas urut ok,tak lama tu jadi balik. Bila masukankan jari dalam miss v,dia kata macam ada sesuatu sebesar duit 50 sen ke dalamn boleh rasa dalam 1 jari terlunjuk. Masalah rahim jatuh ke ni?


~ Sebenarnya jika kita masukkan jari, kita tak akan rasa apa-apa sebab mulut rahim tu jauh. Period tak keluar kemungkinan ketulan 50sen tu menghalang mulut rahim dan darah period tak dapat keluar. Selalunya terjadi jika rahim kembang, mulut rahim akan turun. Dah berurut untuk naikkan rahim, amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk kecutkan rahim. Bila dah tiada ketulan 50sen, tu baru boleh buat rawatan SDM Jamu Dewi Suci.


19) Macam ni,i dah 2 bulan lebih bersalin. Tapi baru-baru ni miss v i dengan tangan kiri terasa kebas sangat. Terutama miss v,bila bangun pagi nak ke tandas terasa kuat kebasnya. Tolong saya apa yang patut saya buat?


~ Penurunan hormon estrogen dan perjalanan darah yang tidak lancar boleh menyebabkan kebas-kebas. Jika usia muda, gangguan hormone mungkin sementara kerana baru lepas bersalin. Amalkan SDM Jamu Dewi Dara untuk melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan termasuk kawasan cik-v (ke*****t). Pada masa yang sama sapukan sedikit SDM Medicated Hot Essence @ berurut untuk pulihkan urat-urat sejuk. Selepas 45 hari bersalin boleh buat rawatan pembersihan asas dalaman SDM Jamu Dewi Suci untuk memastikan rahim bebas dari darah nifas.


20) Apa yang patut dia guna? "Aku baru lepas gugur.Buat dnc jumaat lepas. Sekarang dalam tempoh pantang. Lepas mandi check ada darah ketul macam tersangkut kat tutt. Macam darah tak keluar smoothly.Aku takut membusuk kat dalam.huwaaa..so suggestion terbaik produk ko?”


~ Mulakan dengan SDM Jamu Dewi Dara untuk mencairkan sisa darah beku, orang gugur ni sama pantang macam orang bersalin Hari ke-45 boleh buat rawatan pembersihan asas dalaman SDM Jamu Dewi Suci untuk memastikan rahim bebas dari darah nifas.

21) Keluar keputihan setiap kali kencing sejak lepas bersalin& baby dah 4 bulan. set apa boleh diguna?


~ Keputihan melampau biasa terjadi ketika mengandung & selepas melahirkan. Samaada disebabkan hormon atau jangkitan. Biasanya disebabkan jangkitan. Mgkin ada kotoran atau sisa darah nifas yang tertinggal di dalam di jangkiti kuman dan mnyebabkan keputihan. Buat rawatan pembersihan asas dalaman SDM Jamu Dewi Suci untuk memastikan rahim bebas dari darah nifas dan mulakan dengan SDM Jamu Dewi Dara untuk mencairkan sisa darah beku & merawat keputihan. Pastikan dalaman telah betul-betul bersih dan boleh gunakan MT Susukan Qalbu . Berhati2 sekiranya keputihan berlarutan dan air kencing telah menjadi keruh, kerna kuman boleh meresap ke dalam darah pula dan boleh menyebabkan demam atau bentan.

0 ulasan: