PERHATIAN!!!!!

Pesanan boleh dibuat dengan cepat melalui SMS @ Whatsapp......
Jika anda komen dibawah @ anta email takut admin tak perasan....
So apa2 petanyaan @ pesanan anta ke no nie
0.1.9.9.9.8.1.6.6.4 (lynn)

Wednesday, 27 November 2013

Set Breast Up

Dengan amalkan JAMU DEWI DARA untuk penjagaan dalaman dan amalkan mengurut breast dengan menggunakan BRESTO untuk penggunaan luaran, In Sha Allah bakal membantu masalah anda. Rawatan 100% berasaskan herba, yang mampu:

1) Menambah saiz, menganjal, memontok, memejal serta mengencangkan payudara
2) Membentuk dan memperbaiki tisu-tisu payudara terutamanya utk ibu yang menyusu badan
3) Menseimbangkan hormon wanita
4) Stimulasi pertumbuhan sel-sel baru
5) Menambahkan kelancaran darah di kapilari payudara
6) Memperbaiki peredaran kelenjar mamary (kelenjar susu)
7) Rawatan payudara yang amat selamat dan mencegah penyakit kanser

KEBAIKAN JAMU DEWI DARA
1- Mengecutkan rahim.
2- Merawat masalah keputihan
3- Melancarkan peredaran darah.
4- Penggunaan yang berterusan membuatkan rahim menjadi sihat.
5- Membuang toksin dlm badan dgn memudahkan membuang air besar.
6- Memecahkan angin dalam badan.
7- Merawat sengugut.
8- Menganjalkan kulit-kulit yang sudah menggeleber akibat bersalin.
9- Membantu membanyakkan susu badan.
10-Membuatkan payudara/punggong menjadi tegang dan pejal.
11-Membantu mengurangkan rasa lapar (BOLEH KURUS).



SET "BREAST UP"- RM113
1.BRESTO=RM65
2.JAMU DEWI DARA=RM48

--> Dijamin HALAL.
--> 9/10 Pengguna kata BERKESAN.
--> Tiada kesan sampingan.
--> Ada kelulusan KKM.
--> Bertaraf GMP
--> Islamic product
--> 100% herba
--> Keluaran bumiputra

BERMINAT?

Gandingan Mantap


Set Treatment 
Jamu Dewi Suci ~ RM65
Jamu Dewi Dara ~ RM48


Jamu Dewi Dara ~ RM48
Maajun Cinta Adam & Hawa ~ RM48



Set Breast Up ~ RM113
Bresto Serum ~ RM65
Jamu Dewi Dara ~ RM48

Tuesday, 26 November 2013

Nantikan!!!!

Beberapa hari lg hari Ulang Tahun Perkahwinan Lynn n Hubby....
So nantikan promosi yang akan lynn lakukan, so jangan lepaskan peluang keemasan nie.....

Wednesday, 13 November 2013

Keputihan

Jom baca sedikit info yang bermanfaat berkaitan dengan masalah keputihan di kalangan wanita.

PENYEBAB/PUNCA**************
Sejenis kulat (jamur) yang dikenali sebagai candida albicans. Keputihan yang disebabkan oleh candida albicans dikenali dengan vulvovaginal candidiasis.Kerap berlaku kepada gadis dan juga wanita dewasa

Simptom umum yang biasa dapat dikesan adalah
********************************************
->rasa gatal teramat sangat pada bahagian luar faraj
->kemerahan dan terkadang bengkak pada bahagian labia majora (bibir luar kemaluan)
->pengeluaran cairan daripada faraj yang berwarna putih dan
->berkeladak serta berketul-ketul menyerupai susu basi
->Penghidap mungkin juga mengalami rasa sakit semasa hubungan seks
->Sakit masa buang air kecil

INFO
****Dalam keadaan normal, kehadiran candida albicans dalam tubuh manusia tidak menimbulkan gangguan. Gangguan hanya akan muncul apabila keseimbangan populasi flora normal ini mengalami perubahan.Perubahan keseimbangan flora normal dalam faraj terjadi kerana pengambilan ubat perancang kehamilan, menstruasi, semasa hamil, membasuh bahagian faraj dengan sabun atau pencuci faraj secara berlebihan. Ini dapat menyebabkan perubahan hormon yang akhirnya akan mempengaruhi keasidan pH pada bahagian faraj. Adanya perubahan pH ini akan mempengaruhi keseimbangan flora normal yang ada di dalamnya dan menyebabkan flora yang tidak normal membiak secara berlebihan.

MACAM MANA NAK SETELKAN MASALAH KAT ATAS NI???
*********************************************
SET LENGKAP KEPUTIHAN dari PRODUK SERI DEWI MALAM ini,sudah banyak membantu beribu-ribu wanita yang mengalami masalah ini tidak kira bujang atau pun sudah berkahwin.

1) SDM Jamu Dewi Suci -(Penggunaan: 3 bulan sekali) - Menyerap & mengeluarkan keputihan,air-air busuk hanyir, kekotoran @ darah beku, mengecutkan rahim & mengetatkan faraj.
2) SDM Jamu Dewi Dara (Amalan harian) - Merawat masalah keputihan, merawat senggugut, menstabilkan kitaran haid,firmkn body, memberi tenaga.
3) SDM Masker Intim (Amalan harian) - Merapatkan bibir faraj, merawat kegatalan & luka akibat keputihan.
4) SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash (Amalan harian) - Merawat masalah kegatalan Miss v, Menghapuskan bau-bauan yang tidak selesa, Miss V kekal segar, harum tanpa keputihan.

SET Untuk anak dara
1.JAMU DEWI DARA
2.MEDICATED FEMININ WASH
3.MASKER INTIM

SET Untuk yg sudah berkahwin

1.JAMU DEWI SUCI
2.JAMU DEWI DARA
3.MEDICATED FEMININ WASH
4.MASKER INTIM

Friday, 8 November 2013

Soalan dan Jawapan mengenai CollaSlim

COLLASLIM

1) Siapa yg boleh minum???

~ Slimming Collagen Drink Collaslim sesuai diminum oleh semua golongan lelaki & wanita kecuali ibu yg mengandung & Menyusukan anak,,

2) Ambil sebelum or selepas makan n waktu period boleh minum ke???

~ Collaslim boleh diambil sebelum makan n boleh diambil ketika period,,

3) cara minum collaslim???

~ Masukkan satu sachet ke dalam 200ml air sejuk, kacau dan sedia untuk di minum

Dose; Satu sachet 2 kali sehari pd pagi dan malam

4) Apa kandungan Collaslim???

Kandungan ;
Maltodextrin, serbuk jus blueberry,collagen,ekstrakhoodia, ekstrak white kidney bean, elstrak garcinia dan sucralose, mengandungi bahan pengawet asid dan agen antipengerakan sebagai kondisioner makanan yang dibenarkan

5) ade kesan sampingan tak???
~ tidak ade kesan sampingan krn ramuannya drpd khasiat jamu gabungan 3 + 1 yang mengandungi bahan utama iaitu serat (fiber), kolagen sumber marine dan Vitamin C yang berasaskan ekstrak buah-buahan berries. Bukan ubat kurus yg biasanya kategori drug,,,tetapi di bawah kategori makanan tambahan or supplemen,,,jadi ianya tidak membawa apa2 kesan sampingan, kerana berasaskan bahan semulajadi yg diyakini & dijamin selamat diminum.

~Collaslim tidak mengandungi sebarang bahan kimia spt sibutramine utk kurus dgn cepat tp memudaratkan. sibutramine tu org boleh turun 5 kilo dlm smggu tp jantung brdebar, peluh sejuk, tangan terketar n plg dasyat merosakkan buah pinggang dlm jangka masa panjang. insyaallah collaslim hanya herba yg bertindak dgn chemistry badan n beri signal pd otak bahawa perut kenyang dan membantutkan selera makan. Serat pula berperanan supaya lawas pembuangan air besar. Collagen pula adalah bonus. Biasanya org yg menjadi kurus kulit akan mengecut kusam, menggeleber dan kelihatan lebih hitam atau gelap. Dengan adanya collagen kulit tidak mengecut malah bertambah gebu, lembap, moist dan cerah.

6) Berapa harga Collaslim

Harga sekotak minuman pelangsingan SERI DEWI MALAM Collagen Slimming + Vitamin C (15 paket) dengan berat 20 gram (gm) bagi setiap kotak
RM75 di Semenanjung Malaysia
RM85 di Sabah dan Sarawak.

**Tambahan Postage RM7 (Semenanjung), RM 11 (Sabah Sarawak)

Kelebihan
***NOTA: Boleh diambil bersama mana2 jamu keluaran SERI DEWI MALAM


Wednesday, 6 November 2013

Pengambilan Agen November



PENGAMBILAN AGENT MT-SDM BULAN NOVEMBER, 2013 DIBUKA SEKARANG!!
=》 Daftar RM100 untuk seumur hidup.
=》 Potongan 20% untuk setiap produk.
=》 Support group yang aktif disediakan.
=》 Teknik pemasaran disediakan
=》 Anda hanya follow apa yg kami lakukan

DAPATKAN HADIAH PERCUMA!!!:
1. BERINA C PLUS RM38
✔ (baby,kakak,ibu,atok boleh makan ..semua pun boleh amalkan,yg penting bagus utk minda!)
2. FEMININE WASH ROSE RM48
✔ Fav. wanita hamil & anak dara!
3. SABUN LULUR KASIH RM36
✔ mencantikkan,menghaluskan, reduce parut dan meremajakan kulit

==========================

** Tak termasuk postage