PERHATIAN!!!!!

Pesanan boleh dibuat dengan cepat melalui SMS @ Whatsapp......
Jika anda komen dibawah @ anta email takut admin tak perasan....
So apa2 petanyaan @ pesanan anta ke no nie
0.1.9.9.9.8.1.6.6.4 (lynn)

Saturday, 31 August 2013

Promosi masih diteruskan............

 

 Promotion normal Price rm100 sekotak, harga kini rm70 sahaja!! Cpt grab sblm kehabisan...

Saya memberikan tawaran istimewa harga runtuh kpd Customer MT-SDM iaitu Promotion Ramadhan kpd produk Collagen Herbalicious White...Grab cepat selagi stock masih ada...

COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE..12 SACHET
Mengandungi campuran ISTIMEWA :-
  • manjakani
  • kacip fatimah
  • habbatus sauda
  • dan beberapa herba terpilih lain
Selain untuk kecantikkan kulit ia juga berfungsi untuk:-

* mengetatkan dalaman,
* menguatkan cengkaman otot vagina
* mencegah keputihan
* mengencangkan payudara
* menaikkan punggung
* menyihatkan kuku dan rambut
* menguatkan otot sendi
* melewatkan penuaan
* menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata
* menutup liang pori terbuka

# sesuai untuk wanita & remaja
# tidak sesuai untuk ibu mengandung


PM @ Inbox ~ Jamu Seri Dewi Malam - Lynn Zaki
Hubungi @ SMS @ Whatssap
019-9981664 (lin)


Friday, 30 August 2013

Testimoni Lagi!!!!!


Mzpb, VTG, Feminin Wash & Lovebird Oil


Jamu Dewi Dara & Feminin Wash


Jamu Dewi Suci


Feminin Wash


Masker Intim & Feminin Wash


Berina C-Plus


Jamu Dewi Dara

Tuesday, 27 August 2013

Kelahiran Baby SDM




Harini seluruh warga SDM-MT gembira dengan berita kelahiran baby comel salah seorg pengedar kami. Tahniah sis!
Dibawah ini tips beliau ketika hamil n diambang hari bersalin. Semoga bermanfaat untuk semua kaum ibu yang bakal melahirkan baby mereka.

***
"Salam semua. Anak ketiga saya NURIN SABRINA lahir 20hb OGOS 2013 merupakan tarikh pernikahan saya 20 OGOS 2008. ni adalah baby MT-SDM.

Sebelum hamil
~ makan MAAJUN CINTA ADAM & HAWA dan period setelah 1 tahun lebih tanpa period sebab menyusu penuh. susu badan bertambah. period datang 2 bulan je on time dan terus pregnant.

Awal Kehamilan

 ~ minum BERINA C PLUS, langsung tak letih walaupun bulan puasa. saya sempat buat terawih, mengaji setiap hari, solat2 sunat dengan gembiranya dan masih menyusu badan.
~ guna FEMININE WASH dan MASKER INTIM untuk kesegaran dan mengelakkan keputihan.

Trimester Ketiga
~ mula minum MTVCO-NATURE'S ESSENCE MIRACLE OIL 1 sudu pagi dan 1 sudu malam serta sapu sedikit di bahagian perineum untuk mudah hamil 3 kali sehari.
~ hb saya yang rendah selama ni dalam 9.8 ke 10.5 dah jadi 11.5 dah sejak amalkan MTVCO-NATURES ESSENCE MIRACLE OIL.

Hari Bersalin
 
~ masa sakit dah makin kerap, saya minum BERINA C PLUS 2 sachets, makan kurma ajwa 3 biji dan sempat sapu NATURE'S ESSENCE MIRACLE OIL.

Mudahnye bersalin
~ketuban pecah di rumah pukul 5.35 pagi dan saya n suami terus ke hospital
~ pukul 6.30 pagi doc check dah buka 6cm dan doc cakap dah strong. terus ditolak ke bilik bersalin.
~ pukul 6.45 pagi nurse check dah buka 7cm n saya rasa bayi dah nak kuar.
~ saya teran sekali je dan dalam 5 minit dengar suara,anak saya. saya tidak lagi semput seperti dua orang anak sebelum ni. BERINA C PLUS dan kurma sememangnya beri tenaga tambahan. lepas bersalin pun tak lapar.

~ saya dibenarkan pulang pukul 10pagi sebab takde masalah.

Berpantang
~ susu badan agak kurang masa hari pertama. jadi saya sapu BRESTO SERUM. hari ketiga susu melimpah ruah sampai kuar sendiri. saya terpaksa stop dulu bresto sebab susu terlampau banyak.
~ saya guna FEMININE WASH ARABIC SPICES dan luka jahitan sembuh pada hari ketiga.
~ sebelum tungku saya pakai BENGKUNG SERI DEWI MALAM. mudah ke tandas.
~ saya minum BERINA C PLUS untuk tenaga tambahan.
~ saya sapu MTVCO-NEMO ke tubuh anak saya akibat kulit mengelupas dan kering, Alhamdulillah, kulit lebih licin dan lembab.

Terima kasih Kakyu SeridewiMalam dan kak anne Stokis Xklusif Moden Tradisional sebab buat produk yang hebat ni. Alhamdulillah senang bersalin."

"Alhamdulillah semua ini adalah dgn izinnya"..yg pntng kita berusaha dan mncuba..ibu2 hamil jom cuba produk SERI DEWI MALAM..
Insyaallah bertambah indah kehidupan


Set Slimming keluaran SERI DEWI MALAM ( SDM)




1) COLLASLIM ( CSD) RM75/ $37.5
2) MEDICATED ESSENCE SLIMMING SOAP (MESS) RM36/$18
3) MEDICATED HOT SLIMMING ESSENCE ( MHE) RM48/$24
4) COOL SLIMMING ESSENCE ( LOTION SEJUK ) RM48/ $24


~~ CollaSlim Drink ~~

 

~~ Medicated Hot Slimming Essence & Cool Slimming Essence ~~

Tampil cantik bergaya setiap hari. Tonjol lebih berkeyakinan dan anggun didalam penampilan harian anda.....

Gabungan produk yang membantu anda melangsing lebih cepat,selamat dan berkesan.

a) CSD- minuman berry berkhasiat membantu anda mengekalkan rasa kenyang sepanjang hari dan membantu menurun berat badan tanpa berpantang. kombinasi collagen yang membantu membaiki kecantikan kulit dalaman dan luaran serta keanjalannya.

b) MESS- sabun harian yang mengandungi ( slimming blend) serta herrba dan pengaga yang membantu mencairkan lemak di bawah lapisan kulit dan selulit serta melancarkan pengaliran darah.

c) MHE- lotion slim panas dan harum untuk di sapu ke bahagian tubuh yang menggeleber membantu dan meresap ke dalam kulit dan membantu pembakaran lemak. Tak boleh disapu di muka dan disapu semasa rehat seperti dalam SPA.

d) CSE- lotion slimming sejuk yang bervitamin untuk disapukan dibahagian muka yang mempunyai lemak berlebihan untuk diruncingkan.

Jalan lupa untuk beradah dan melakukan senaman ringan kerana ia adalah terbaik untuk tubuh kita .


Pm /inbox/ saya atau stokis2/pengedar/agen Mt dan SDM untuk mendapatkan produk atau menjadi rakankongi perniagaan SDM


Untuk pertanyaan @ order boleh :-
  Hubungi @ SMS @ Whatssap 019-9981664 (lynn) 
Email ~ lynnsdm84@gmail.com
FB ~ Lynn Zaki @ inbox ke Jamu Seri Dewi Malam - Lynn Putrajaya

Monday, 26 August 2013

Tungku Herba Seri Dewi Malam

PRODUK TERBARU!!
Tungku Herba Seri Dewi Malam



Rm45

~ Di ilhamkan dari amalan tradisi masyarakat siam, yang menggunakan beberapa ramuan herba yg dipanaskan melalui kaedah pengewapan (stim/kukus) lalu dituam kebadan bagi memberikan kesihatan yang lebih baik terutamanya bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin.
~ Tungku Herba dibungkus menggunakan kain cotton yang mengandungi campuran herba seperti halia bara(plai),kunyit,limau purut,serai wangi dan lain-lain.

~ Semua herba tersebut telah digunakan turun temurun dalam perawatan tradisional hampir diseluruh Asia Tenggara seperti Malaysia,Indonesia dan thailand.Ramai yang mengetahui kebaikkan khasiat "bertungku" tetapi sukar serta remeh hendah dpraktikkan kerana ketiadaan batu yang sesuai, tidak tahu cara membakar & jenis-jenis daun yang digunakan untuk membalut tungku dan sebagainya.

Kegunaan :-

• Memanaskan perut untuk mempercepatkan pengecutan rahim dan melancarkan pengeluaran darah kotor.
• Berfungsi sebagai " Batu Tungku" yang mufah dan ringkas.
• Memanaskan badan untuk melonggarkan otot serta urat2 tegang, melancarkan perjalanan darah, mengeluarkan angin2 bisa dalam badan.

Kaedah pertama :
• Ambil periuk kukus atau periuk nasi elektrik yang berkukus dan masukkan air setengah periuk.
• Letakkan 1 bungkus pek Tungku Herba diatas pengukus tersebut.Biarkan antara 10-15 minit ( mengikut tahap kepanasan yang dikehendaki ).
• Keluarkan Tungku Herba. pek Tungku Herba yang sedang panas tadi dilap dgn tuala bagi mengurangkan basah wap, Kemudian dituam secara cepat diperut.
• Setelah kadar panas agak selesa barulah ditungku dengan tempoh masa yang lebih lama di bahagian badan bagi memastikan khasiat herba terserap ke dalam badan.
• Setelah Tungku Herba Sejuk ulang cara bertungku yg sama.
• Rawatab bertungku disyorkan dilakukan pada waktu pagi dan petang selama 2 minggu atau sehingga habis tempoh berpantang.

Kaedah Kedua :-

Tungku Herba boleh juga dipanaskan mengunakan seterika dengan menekap permukaan Tungku Herba dibahagian permukaan seterika.Apabila cukup panas (mengikut tahap kepanasan yang dikehendaki), Tuam pada bahagian perut. Keringkan dan simpan didalam peti sejuk untuk ketahanan jangka panjang.Boleh digunakan untuk tempoh yang lama...

Friday, 23 August 2013

Banyaknye Testimoni!!!!!!

 Jamu Dewa Sakti & LoveBird oil

 Susukan Qalbu

 Masker Intim & Feminin Wash 

Jamu Dewa Sakti

***Mesti tertanya betul ke testimoni nie semua....untuk pastikan betul ke @ berulang kena tengok no Q --- tu no testimoni untuk Group Qwin Izwin (stokis Johor)

Thursday, 22 August 2013

PERANAKAN JATUH!??


Bagaimana nak rawat dengan produk
SERI DEWI MALAM..
jom baca..

Peranakan jatuh... rawatannya mesti guna JDD. JDD amik 2 biji sehari selama 2 minggu kemudian sengkak, lepas tu sambung makan lagi 2 minggu dan sengkak lagi,sehinggalah peranakan itu berada ditempat yang betul dan cantik kedudukannya. proses rawatan urut,naikkan & sengkak peranakkan ni mmg agak sakit.ada yg tanya knp JDD ?

JDS x boleh ke?? hah, meh nak bagitau, ini jawapannya;

kalau nak guna JDS pun boleh.Tp dengan cara memakannya sahaja x perlu kaedah insert.cuma JDS ni harganya mahal ler sikit.takut dari segi kemampuan customer tu kurang berkemampuan .kalau guna JDD. Is releven tapi kalau guna JDS tu lagi bagus..cuma... harga dia lagi tinggi.. 1 botol RM65.. dia perlukan kira2 hampir 10 botol juga... sebab peranakan jatuh ni bahaya... boleh jadi tombong,tau x tombong tu apa?? Yer, peranakkan yg turun akibat kelonggaran@rahim kembang, ada yg sampai tahap peranakkan tu terkeluar..jadi yg terjulur itu dipanggil tombong..harap jelas yer rawatan dgn jds@jdd

Wednesday, 21 August 2013

Lagi...lagi...Testimoni!!!!

Rasanye sepanjang bulan Ogos nie banyak sangat testimoni SDM keluar...maaf lah nie yang sebenarnye yang terjadi,......Anda bila lagi nak bagi testimoni anda.....

 Jamu Dewi Suci

Jamu Dewi Suci (Hamil Setelah 2 Tahun Menanti)


Stok Baru Sampai 21/08/2013











 


Tuesday, 20 August 2013

SET LENGKAP BERSALIN



Dapatkan SET LENGKAP BERSALIN RM372!!!

1) JAMU DEWI DARA - JDD 50 BIJI RM48
2) MAAJUN CINTA ADAM & HAWA - MCAH 45 GRAM RM48
3) MULTIPURPOSE HOT ESSENCE (HSE)
ATAU COOL SLIMMING ESSENCE (CSE) - 100ML RM48
4) COOL MEDICATED FEMININE WASH ROSE (FWR)
ATAU MEDICATED FEMININE WASH ARABIC SPICES (FWAS) - 100ML RM48
5) MASKER INTIM - MI 8GRAM RM30
6) JAMU DEWI SUCI - JDS 12 BIJI RM65
7) SUSUKAN QALBU - SQ 5BIJI RM40
8) BENGKUNG - RM45

***Tak semestinye beli set lengkap...anda boleh beli loose untuk lengkapkan set bersalin anda***

Aturan Pengambilan :-

1) Selepas 3 hari berurut terus makan JAMU DEWI DARA 2 biji selepas sarapan pagi. Ini adalah utk membantu melancarkan peredaran darah, elakkan angin bisa masuk ke dalam badan dan urat, memanaskan rahim spya darah2 beku nifas mencair dan dapat turun ke mulut rahim, menghangatkan sendi dr ngilu, mengecutkan rahim secara lembut n semulajadi, membantu lawaskan pembuangan air besar.

2) Pada masa yang sama boleh juga amalkan MAAJUN CINTA ADAM & HAWA untuk persediaan mengembalikan nafsu setelah habis pantang nanti. Wanita bersalin akan menurun nafsu seksnya disebabkan hormon dan juga perasaan fobia selepas melahirkan. Oleh itu MCAH dpt membantu mengembalikan keinginan syahwat.

3) Gunakanlah losyen berubat samaada panas/sejuk MHE atau CSE pada tapak kaki, sendi dan boleh juga dijadikan tapel pada perut semasa berbengkung.

4) Semasa dlm pantang gunakanlah FEMININE WASH utk menghilangkan bau hanyir nifas dan untuk elakkan terkena jangkitan kuman.

5) Apabila nifas agak kering boleh gunakan MASKER INTIM untuk membantu merawat luka jahitan.

6) Sehabis pantang 45hari, baru boleh insert JAMU DEWI SUCI. Ini adalah untuk memastikan tiada lg sakibaki darah nifas atau air2 busuk yg tertinggal di dinding rahim dan di pangkal rahim.

*** Tidak digalakkan terus insert JDS diawal bersalin kerana pada waktu ini, salur-salur darah masih kembang. Dengan kekuatan JDS dikhuatiri boleh menyebabkan kejadian tumpah darah. Setelah yakin dan bersih dengan JDS,

7) boleh teruskan insert SUSUKAN QALBU seminggu atau 2 minggu selepasnya utk betul-betul kembali dara.

8) Bengkung boleh dipakai setiap masa sepanjang berpantang bagi mengembalikan bentuk badan asal.

Pasti suami terkejut kerana anda kembali gadis seperti malam pertama!!!


Berminat!!!
Hubungi @ SMS @ Whatssap 019-9981664 (lynn)
Email ~ lynnsdm84@gmail.com


Monday, 19 August 2013

Lagi Testimoni!!!!!!

Jamu Dewi Dara

 CollaSlim Drink

 Cool Slimming Essence

 Cool Slimming Essence

Berina C-Plus

Jamu Dewi Suci & Susukan Qalbu

Rezeki!!!!!

Alhamdullillah.....Rezeki hari nie COD 3 produk SDM kepada berlainan Custemer....Esok 1 lg produk SDM untuk di pos, biarpun hanya sikit tapi tetap rezeki......
Minggu lepas baru tambah stok, hari nie kena tambah lg stok, kali nie amik lebih sikit.
Nasib la My Hubby saya sudi membantu untuk anta saya cod barang......Selama saya mula berkecimpung dengan niaga nie dia banyak membantu sya.....SAYANG AWAK SO MUCH........................LOVE U.....

Thursday, 15 August 2013

Cyst @ Fibriod

Antara soalan yang harus ditanya kepada pesakit Cyst @ Fibriod :- 

Testimoni lagi!!!!

Maaf la banyak sangat testimoni keluar sepanjang bulan ogos nie.....semua taknak ketinggalan untuk memcuba dan rasai sendiri kehebatan Seri Dewi Malam....
Anda bila lagi, jom cuba bersama-sama............

 Jom Kurus Dengan CollaSlim Drink

Atasi masalah kegatalan dan keputihan dengan Jamu Dewi Dara, Masker Intim dan Feminin Wash

Rasai perubahan dengan Bresto Serum




Berminat!!!
Hubungi @ SMS @ Whatssap @ WeChat 019-9981664 (lynn)
Email ~ lynnsdm84@gmail.com
FB ~ Lynn Zaki @ inbox ke Jamu Seri Dewi Malam - Lynn Zaki

Tuesday, 6 August 2013

Apa bagusnye Seri Dewi Malam????

MUNGKIN RAMAI YG BLM TAHU, APA BAGUSNYA JAMU SERI DEWI MALAM NI KAN...

FORMULA JAMU SERI DEWI MALAM
ini adalah jamu warisan turun temurun yg telah hidup dari zaman sebelom perang dunia ke-2 lagi. Ada sesetengah produk dipermodenkan bagi memudahkan pengguna untuk menggunakannye...

Seri Dewi Malam dapat menyelesaikan masalah seperti :-


~ Menyerap kotoran keluar (real ya)
~ Mencegah bau pada faraj
~ Beri stamina agar tidak lesu dan tidak penat
~ Atasi mslh sakit pinggang
~ Mengurangkan selera makan
~ Menegangkan payudara yang kendur
~ Menaikkan tulang punggung
~ Menaikkan seri wajah
~ Menarik darah beku keluar dari rahim (cyst)
~ Menguatkan rahim
~ Mengecutkan rahim
~ Teratur dan melawaskan period
~ Menyuburkan rahim wanita yang dah berkahwin
~ Mengetatkan faraj seperti anak dara
~ Merawat masalah keputihan
~ Merawat masalah faraj yang longgar dan berair
~ Merapatkan bibir faraj yangg ternganga
~ Bersihkan saluran rahim / tiub fllopio yang tersumbat bagi memudahkan air mani sampai ke destinasi yg tepat, agar wanita mudah hamil,
~ tiada masalah faraj becak,
~ berbau dan
~ masalah haid yang tidak teratur.

Dengan JAMU SERI DEWI MALAM Insyaallah akan membantu pelbagai masalah wanita, boleh dilihat di dalam TESTIMONI produk ini.

** Tahukan anda bali rahim mengembang muka hilang seri??? Produk ini sesuai untuk anak dara dan wanita yang sudah berkahwin.....


SEKIRANYA ANDA BERMINAT PM LynnZaki @ inbox ke http://www.facebook.com/pages/Jamu-Seri-Dewi-Malam-Lynn-Zaki/453740554705161
Untuk mencepatkan persoalan anda di jawab anda jgak boleh SMS @ Whatssap---> 019-9981664 (lin)

Yang baik datangnya dari ALLAH SWT dan yang kurang mungkin dari saya dengan niat ingin membantu kaum wanita



Friday, 2 August 2013

Testimoni Lagi.......

 CollaSlim Drink


 Jamu Dewi Dara


 Masker Intim


 Collagen Herbalicious White


 Masker Intim & Feminin Wash


 LoveBird Oil


 Jamu Dewi Suci


 Collagen Herbelicious White


Feminin Wash