PERHATIAN!!!!!

Pesanan boleh dibuat dengan cepat melalui SMS @ Whatsapp......
Jika anda komen dibawah @ anta email takut admin tak perasan....
So apa2 petanyaan @ pesanan anta ke no nie
0.1.9.9.9.8.1.6.6.4 (lynn)

Tuesday, 29 October 2013

Set Rawatan Asas



Ladies....Jom servis dalaman kita.....Meh nak bagi tau.....Servis kereta sebab nak guna so kita nie takde org nak guna ke?.....So hadiahkan lah untuk suami kita dengan kejutan....Siapa boleh bantu?????tentunye SDM-MT ada jawapannye.....

** Pernahkah anda servis dalaman anda, cuba kira berapa umur kita dan berapa kali servis dalaman kita (miss V), sedangkan kita menggunakan ia setiap hari, muka kita facial setiap 3 bulan, rambut paling kurang treatment 1 tahun sekali, pangtang ader jerawat n kelemumur..hati dah x tenang, macam mane dengan MISS V kita, tanda2 miss V perlu servis adalah ada keputihan, gatal2, suami dingin, isteri rase x selesa di bahagian miss v, bau yang x enak dll..setiap wanita yang berkahwin WAJIB servis miss V anda , bayangkan berapa banyak air mani suami dan air mazi isteri tidak dibersihkan di kawasan dalaman ditambah pula dengan penjagaan yang tidak sempurana di zaman anak dara..pasti kekotoran yang banyak terkumpul, dengan JAMU DEWI SUCI pasti semua kekotoran dapat dibuang..alien-alien dalam tu perlu dibuang sebelum jadi lebih serius spt cyst..baik bertindak awal sebelum TERLAMBAT** ♥♥
Untuk permulaan digalakkan u all mula dengan JAMU DEWI SUCI sbb functionnya 2 in 1 superb. ini rawatan untuk 4 hari sahaja. after that u boleh continue setiap bulan or 3 bulan sekali dengan lebih ekonomi dan mampu miliki

1) JAMU DEWI SUCI RM 65 satu botol 12biji.....
untuk 4 hari jer
- first day nak guna, insert 2 biji (kiri + kanan) hari yg sama, makan 4 biji waktu malam sebelum tidur (Semasa rempah msih di dlm miss v x leh bersetubuh)...malam esoknya, makan 2 biji lagi sebelum tidur... malam lusanya, makan 2 biji lagi sebelum tidur...dan makan 2 biji lagi pada malam seterusnya, dalam masa 72 jam pengambilan jamu dewi suci ni, tolong jgn minum ais, jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas.. nanti tak tahan.. jgn minum air kelapa sebab ia mengurangkan khasiat herba...genap 72 jam, harus keluarkan rempah jamu dewi suci tu...ULANGI PROSES PEMBERSIHAN NI 3 BULAN SEKALI

Utk ketat sesangat plak....???
Caranye mudah jer....
**Kalau faraj terlalu longgar, kena repair dengan Jamu Dewi Suci , Ulang pakai sebulan sekali....
**Kalau longgar sikit, ulang pakai setiap 3bulan sekali....
**Kalau faraj masik OK, Sedap2 jer...Cuma nak rasa mcm pengantin baru, ulang pakai 4-5bulan sekali....
TAPI apa2 pun kena tgk cara penggunaan faraj tu sendri....Kalau dapat hubby yang jenis pantang cuit sikit terus tarik masuk bilik, kena la ulang pakai lebih kerap.....
Bukan mahal sangat pun hanya RM65...mane lebih mahal hubby cari makan luar, kita terlopong @ servis kita terbaik hubby bertambah sayang smpai perempuan lain tak nampak dah..

2) JAMU DEWI DARA - RM 48 (50BIJI)
yg ni kena mkn selepas HABIS RAWATAN JAMU DEWI SUCI ,makan pd hari ke5....makan 1 biji pagi dan 1 biji malam untuk:
~ maintain ketat
~ tegangkan payudara dan punggung 
~ boleh rasa ye berdenyut2 kat part tu especially yang dah jatuh akibat melahirkan dan menyusukan.
~ bagi haid teratur,
~ meningkatkan nafsu syahwat
~ untuk stamina, tak da la letih lesu jer...

Kaedah makan JAMU DEWI DARA tu ialah :-
1 botol yg pertama, utk makan 25 hari, 1 biji pg dan 1 biji mlm...
pastu botol kedua dan seterusnya 50 hari, 1 biji pg atau 1 biji mlm

**Period akan lancar mcm paip bocor. Darah beku semua hancur2.. mula2 je kena mkn lbh sikit.. pastu mkn berkurang. Jamu dewi dara perlu dimkn waktu period jika ada masalh senggugut, haid tdk teratur, dll masalah. Tapi jika x de apa2 masalah x perlu makan jamu dewi dara masa period . Jamu dewi dara bagus utk menambahkan tenaga n kurgkn moody.

Semua jamu perlu diambil SELEPAS MAKAN YA.. BANYAKKAN MINUM AIR MASAK sekurang-kurangnya 3 LITER sehari

3)SDM ARABIC/ROSES FEMININ WASH RM48/100ML
Cuci miss V guna feminin wash ni tuk cegah jangkitan bakteria dan cegah bau yg hanyir. FW kita bau lembut dan fresh sbb kita guna rempah ratus arab dan dadun dgn ekstrak rose, 100% semula jadi tiada bahan kimia yang digunakan. FW nie gentle pada kulit miss V, natural pH dan tidak mengeringkan malah mampu menghilangkan keputihan dan jangkitan kuman pada miss V.

Boleh guna pada semua peringkat usia.

4) MASKER INTIM RM30 (8GM)....
Disapukan seperti bedak dikelopak2 faraj dan lubang faraj sahaja. untuk menutup lubang faraj, melegakan gatal2 dan rasa tidak selesa jika emergency ~ jika digunakan berterusan akan membuang daki2 sel mati di faraj mengakibatkan faraj kembali cerah dan kelihatan *pink* seperti sedia kala...masker ni bole juga digunakan utk remaja yg ada masalah gatal2 di sekitar miss V.

5) SUSUKAN QALBU RM40/5 BIJI
Mencairkan & menyerap keputihan serta merapat pintu vagina seperti anak dara
**Stok takde sementara waktu

CANTIK DALAMAN & LUARAN DENGAN JAMU SERI DEWI MALAM - MODEN TRADISIONAL... SENSASI DIRIMU MEMPERSONA

Set Untuk Ibu Berpantang


Dapatkan SET BELAIAN IBU BERPANTANG RM 417 !!!
Keluaran SERI DEWI MALAM - MODEN TRADISIONAL

1) Jamu Dewi Dara ~ JDD RM48/50biji
2) Maajun Cinta Adam & Hawa ~ MCAH RM48
3) Multipurpose Hot Essence (MHE) @ Cool Slimming Essence (CSE) ~ RM48/100ml
4) Cool Medicated Feminine Wash Rose(FWR) @ Medicated Feminine Wash Arabis Spices (FWA) ~ RM48/100ml
5) Masker Intim ~ MI  RM30/8gm
6) Jamu Dewi Suci ~ JDS RM65/12biji
7) Susukan Qalbu ~  SQ RM40/5biji
8) Bengkung ~ RM45
9) Tungku Herba Ibu ~  RM 45

Cara penggunaan dalam waktu berpantang

1) Selepas 3 hari berurut terus makan JAMU DEWI DARA

2 biji selepas sarapan pagi. Ini adalah utk membantu melancarkan peredaran darah, elakkan angin bisa masuk ke dalam badan dan urat, memanaskan rahim supaya darah2 beku nifas mencair dan dapat turun ke mulut rahim, menghangatkan sendi dari ngilu, mengecutkan rahim secara lembut n semulajadi, membantu lawaskan pembuangan air besar.

2) Pada masa yang sama boleh juga amalkan MAAJUN CINTA ADAM & HAWA untuk persediaan mengembalikan nafsu setelah habis pantang nanti. Wanita bersalin akan menurun nafsu seksnya disebabkan hormon dan juga perasaan fobia selepas melahirkan.
Oleh itu MCAH dpt membantu mengembalikan keinginan syahwat.

3) Gunakanlah losyen berubat samaada panas/sejuk MHE atau CSE pada tapak kaki, sendi dan boleh juga dijadikan tapel pada perut semasa berbengkung.

4) Semasa dlm pantang gunakanlah FEMININE WASH utk menghilangkan bau hanyir nifas dan untuk elakkan terkena jangkitan kuman.

5) Apabila nifas agak kering boleh gunakan MASKER INTIM untuk membantu merawat luka jahitan.

6) Sehabis pantang 45hari, baru boleh insert JAMU DEWI SUCI. Ini adalah untuk memastikan tiada lagi saki baki darah nifas atau air-air busuk yang tertinggal di dinding rahim dan di pangkal rahim.

*** Tidak digalakkan terus insert JDS diawal bersalin kerana pada waktu ini, salur-salur darah masih kembang.
Dengan kekuatan JDS dikhuatiri boleh menyebabkan kejadian tumpah darah.


7) Bengkung boleh dipakai setiap masa sepanjang berpantang bagi mengembalikan bentuk badan asal.


Pasti suami terkejut kerana anda kembali gadis seperti malam pertama!!!

Monday, 28 October 2013

SET TREATMENT ASAS


Apakah SET TREATMENT ASAS?
Apakah perbezaan JDS berbanding JDD?

✔Jamu Dewi Suci

=>jamu treatment utk membersihkan pangkal rahim dr sisa2 lendir, mengeringkan lelehan, menarik kluar sisa2 darah period/nifas, mengecutkan batu meroyan, mngetatkan faraj. Treatment membersihkan pangkal rahim adalah amat2 PENTING sebelum proses mengetat vagina spya kita secara tidak sedar memerangkap kotoran.

✔Jamu Dewi Dara

=>jamu yg diamaalkan setiap hari utk kesihatan badan, dalaman dan luaran. Ia juga adalah utk membantu proses pembersihan JDS. JDD membantu mengecutkan rahim (trmasuk cysts/fibroid), menghangatkan rahim n memecahkan darah2 beku, menaikkan tombong, melancarkan perjalanan darah ke seluruh sistem badan, melawaskan pembuangan airbesar. Hasil sampingan pnggunaan JDD anda akn mndapat payudara yg mengkal n pejal, susu ibu bertambah bg yg mnyusukan, punggung yg padat, menghilangkan resdung & migrain, badan kurus, menaikkan serimuka dan lain2 lagi

Hasil penggunaan SET TREATMENT ASAS adalah dalaman yg bersih, harum, ketat dan remaja. Luaran pula mantap, sihat dan berseri!!!


Dapatkan SET TREATMENT yg paling asas segera utk hentikan masaalah keintiman anda.


Tuesday, 22 October 2013

RANGKAIAN PRODUK2 SERI DEWI MALAM DAN MODEN TRADISIONAL...


1) SET SI ANAK DARA
~Jamu Dewi Dara rm48
~Feminine wash Rose/ Arabic rm48
~Masker Intim rm30

2) SET RAPAT & KEPUTIHAN
~Jamu Dewi Dara rm48
~Feminine Wash Rose/Arabic rm48
~Masker Intim rm30

3) SET ZURIAT HARAPAN
~Jamu Dewi Suci rm65
~Jamu Dewi Dara rm48
~Masker Intim rm30
~Feminine Wash Rose/Arabic rm48
~MrZack power Bro rm69 (untuk suami)

4) SET IBU HAMIL
~Berina C plus rm38
~Nemo MTVCO oil rm42
~Feminine Wash Rose/Arabic rm48
~Masker Intim rm30

5) SET BERSALIN WAJIB
~Jamu Dewi Dara rm48
~Jamu Dewi Suci rm65
~Masker Intim rm30
~MTVCO Nemo Oil rm42
~Feminine Wash Rose/Arabic rm48
~Medicated Slimming Soap rm36
~Sabun Lulur Kasih rm36
~Hot/cool slimming Essence rm48

6) SET DEWI SUCI
~Jamu Dewi suci rm65
~Jamu Dewi Dara rm48
~Feminine Wash Rose/Arabic rm48
~Masker Intim rm30

7) SET SELAMANYA BULAN MADU
~Jamu Dewi Suci rm65
~Jamu Dewi Dara rm48
~Feminine Wash Rose/Arabic rm48
~Masker Intim rm30
~Mrzack power Bro rm69(untuk si suami)
~Jamu Dewa Sakti rm65 (untuk si suami)

9) SET SLIMMING SDM..
~Jamu Dewi Dara rm48
~Medicated Slimming Soap rm36
~Hot/Cool Slimming Essence rm48
~Collaslim Slimming Collagen rm75

10) SET MENOPOUS
~Collagen Herbalicious White rm75 (harga biasa rm100)
~Feminine wash Rose/Arabic rm48
~Masker Intim rm30



Untuk pertanyaan @ order boleh hubungi @ sms ke 
Hubungi @ SMS @ Whatssap 019-9981664 (lynn) 
Email ~ lynnsdm84@gmail.com
FB ~ Lynn Zaki @ inbox ke Jamu Seri Dewi Malam - Lynn Zaki

Promosi


Dengan setiap pembelian  3 @ lebih produk Seri Dewi Malam, kos penghantaran tidak akan dikenakan (FREE POSTAGE) jadi anda jimat RM7 untuk semenanjung dan RM11 untuk Sabah dan Sarawak.

Senarai Produk Seri Dewi Malam


# Jamu Dewi Suci  ~ RM65

# Jamu Dewi Dara  ~ RM48
# Susukan Qalbu   ~  RM40
# Masker Intim  ~ RM30
# Feminin Wash  ~ RM48
# Jamu Dewa Sakti  ~ RM65
# Mr Zack Power Bro  ~  RM69
# Cool Slimming Essence With Multivitamin  ~  RM48
# Medicated Multipurpose Hot Essence  ~ RM48
# Magis Essence Slimming  ~  RM36
# Sabun Lulur Kasih  ~ RM36
# 3 in 1 Goodbye Pimple  ~ RM29
# Collagen Herbalicious White  ~ RM100 
# Berina C Plus  ~ RM38
# Nature's Essence Miracle Oil  ~  RM42
# Maajun Cinta Adam dan Hawa  ~ RM48
# Vagina Tightening Gel  ~ RM56
# LoveBird Oil  ~ RM65
# Bresto Serum  ~ RM65
# CollaSlim Drink  ~ RM75
# Tungku Besi ~ RM70/seketul tmasuk sarung berherba
# Tungku Herba ~ RM45/sebiji
# Tungku Herba Baby ~  
RM12/seketul
# Bengkung free siza 20" ~ RM45/sehelai
# Bengkung free size 18" ~ RM45/sehelai
# Bengkung Size XL ~ RM45/sehelai


Untuk pertanyaan @ order boleh hubungi @ sms ke 

Hubungi @ SMS @ Whatssap 019-9981664 (lynn) 
Email ~ lynnsdm84@gmail.com
FB ~ Lynn Zaki @ inbox ke Bisnes Lynn

Friday, 18 October 2013

Masalah Keputihan


KEPUTIHAN..tak suka dengan benda itu! Mana - mana wanita di dunia ni pun mesti mengalami keputihan. Keputihan yang keluar selepas period itu adalah normal. Itu menandakan waktu subur kita. Tapi bagaimana pula keputihan yang asyik ada dikala siang, malam, pagi dan petang? Seronok ke? Bagi yang sudah berkawin, tentunya mengganggu hubungan suami isteri..betul tak?

Setiap pasangan tentunya inginkan hubungan yang bahagia dari segi zahir dan batin. Sekiranya hubungan intim terganggu, secara tidak langsung ia juga akan mengganggu keseluruhan perasaan dan emosi kita. Malah kebanyakan hubungan suami isteri menjadi masalah berpunca daripada kekurangan hubugan intim. Sekiranya pasangan suami isteri sentiasa cukup keperluan seks, tentunya merasai lebih bahagia, lebih tenang, awet muda dan lebih berkeyakinan berbanding daripada mereka yang mengalami masalah tersebut.

Bagi ibu - ibu yang menyusukan anak seperti mama tentunya merasakan lebih "kekering". Kekeringan vagina boleh berlaku disebabkan oleh hormon oestrogen, sama ada kerana lepas bersalin atau menyusukan anak. Selain dari itu, stress dan penggunaan ubat seperti anti-histamin juga boleh menyebabkan kekeringan pada vagina semasa bersama suami. Pil perancang juga ada yang boleh menyebabkan masalah keputihan berlaku

Pengalaman ADMIN sendiri tentang masalah ini tetapi kini boleh diselesaikan dengan produk SERI DEWI MALAM MODEN TRADISIONAL. Admin mengalami keputihan yang teruk mmg tidak berbau tetapi pekat & berpasir...setiap kali ingin bersama ADMIN akan bersihkan dahulu jika 2@3 hari tidak bersih mmg berketul & melekat kat dinding MISS v ,tu baru melekat kat dinding x tau lagi dalam rahim apa yang sedang bermaharajalela...jika waktu subur keputihan tu membuatkan MISS V terasa gatal2 & x selesa

Kini, masalah dihadapi ADMIN pulih kembali...2@3 hari cuba bersih mmg tiada dah keputihan yang pekat wpun waktu subur...masalah gatal2 juga tiada

Admin ambil Set Servis Miss V iaitu:-
1) SDM Jamu Dewi Suci -(Penggunaan: 3 bulan sekali) - Menyerap & mengeluarkan keputihan,air-air busuk hanyir, kekotoran @ darah beku, mengecutkan rahim & mengetatkan faraj.

2) SDM Jamu Dewi Dara (Amalan harian) - Merawat masalah keputihan, merawat senggugut, menstabilkan kitaran haid,firmkn body, memberi tenaga.

3) SDM Masker Intim (Amalan harian) - Merapatkan bibir faraj, merawat kegatalan & luka akibat keputihan.

4) SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash (Amalan harian) - Merawat masalah kegatalan Miss v, Menghapuskan bau-bauan yang tidak selesa, Miss V kekal segar, harum tanpa keputihan.

5) SDM Vagina Tightening Gel (Amalan harian) - mengetatkn bahagian intim, memberi kepuasan maksimum, mencegah bau di tempat sulit, mencegah kekeringan, membunuh fungus & bakteria, mengatasi masalah keputihan.

** Jangan dibiarkan masalah keputihan membelenggu diri anda & pasangan...Rawatlah sebelum terjadi sesuatu yang serius dalam kehidupan kita

Kami sedia membantu anda,boleh kongsi masalah & rahsia anda adalah rahsia kami

KERAHSIAAN MASALAH DALAMAN ANDA KEUTAMAAN KAMI

JADI PM TERUS KE LINK YANG DI BERIKAN

Thursday, 10 October 2013

Jamu Dewi Dara...Masalah dan Pengelesaian....

Nakkkk.....Sukaaaa......

# Maintain Rapat & Lebih Bertenaga
# Tanpa keputihan merimaskan
# Tiada senggugut menyakitkan
# Parudaya & punggung kembali anjal
# Peredaran darah lancar, wajah kembali berseri
# Lawas membuang, toksin disingkir
# Kitaran haid normal & lancar
# Tanpa masalah angin seluruh badan
# Mengecutkan rahim serta menyuburkan rahim
# Rawat masalah cyst & firbroid secara semulajadi
# Aliran susu badan lebih lancar
# Kembali ghairah bersama suami
# Bau badan hilang, hormon stabil

Cara Makan
~ 1 biji pagi 1biji malam (botol pertama)
~ 1biji sehari (botol kedua dan seterusnye)
Tidak perlu makan ketika haid kecuali Senggugut, masalah angin satu badan, masalah haid yang berlanjutan
========================================================================
Untuk siapa?????

* Wanita & Gadis seawal baligh
* Mengalami "V" berair
* Masalah keputihan
* Wanita lepas bersalin @ keguguran
* Masalah gatal-gatal di "V"
* "V" berbau kurang enak
* Wanita yang kerap minum ais
* Masalah yang tidak teratur
* Masalah haid yang berpanjangan
* Masalah haid yang tidak datang berbualan-bulan @ bertahun-tahun
* Wanita yang berkerja kuat & berat
* Masalah "V" becak @ basah
* Wanita yang kena bentan kena sejuk-sejuk @ menggigil-gigil
* Masalah wanita yang kendur
* Masalah punggung jatuh
==========================
Tindak balas positif

> Rempah yang dimakan akan mengecutkan rahim
> Rempah yang dimakan akan mengecut "V" secara pelahan-lahan dari masa ke semasa
> Rempah yang dimakan berfungsi memanaskan rahim, Darah-darah beku, kerak keputihan @ lendir-lendir beku akan mencair dan menitis dari mulut rahim jatuh ke dalam faraj. Pelahan-lahan lendir dan cecair turun ke permukaan faraj.
> Kemungkinan "V" akan terasa becak kerana lendir-lendir akan mula keluar berselirat. bergantung kepada situasi oengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna, (kemungkinan seluar dalam basah akibat air bukan kencing)
> Terasa denyutan di ari-ari @ didalam rahim, di "V: dinding kari dan kanan faraj bertembung secara pelahan-lahan dari masa ke semasa.
> Penggunaan berterusan kesan-kesan diata hilang. Penggunaan yang berterusan membuatkan rahim menjadi sihat
> Payudara berdenyut-denyut, menegang dan pejal.
> Jika rahim kembang akan terasa denyutan untuk mengecut.
========================================
Hasilnya!!!!!

@ Kembali ghairah & bertenaga
@ Faraj rapat tanpa lendir. Terasa sempit, lembab dan hangat dalam faraj.
@ Payudara yang kendur akan tegang dan anjal
@ Punggung yang jatuh dan mengeleber akan tegang dan naik
@ Penggunaan yang berterusan menurunkan berat badan yang ideal kerana toksin disingkirkan, penghadaman lancar.
====================================

Berminat untuk info boleh inbox @ sms @ whatsapp 
0.1.9.9.9.8.1.6.6.4 (lynn)

Tuesday, 8 October 2013

Cara Untuk Mengatasi Masalah Tombong/Kekenduran Rahim ( Prolapse Uterus)

Prolapse rahim adalah satu keadaan di mana rahim jatuh ke bawah dan kadang-kala terkeluar dari saluran faraj. Keadaan ini biasanya disebabkan oleh ligamen dan otot yang biasanya memegang rahim pada kedudukkan asal menjadi lemah akibat dari kehamilan dan kelahiran. Justeru itu rahim seakan-akan melorot ke bawah melalui saluran faraj.Keadaan ini merangkumi beberapa peringkat, di peringkat awal ia hanya jatuh sedikit daripada kedudukan biasa, peringkat kedua di mana pintu rahim jatuh sampai ke permukaan faraj dan peringkat ketiga yang sangat teruk ialah apabila keseluruhan rahim terkeluar daripada saluran dan permukaan faraj (satu keadaan yang biasa digelar "TOMBONG")

Tanda-tanda awal atau simptom-simptom TOMBONG ??

Keluluran rahim ada 3 peringkat.
1. Peranakan Rendah: Dimana ibu akan merasa seperti sesuatu benda menghimpit ari-ari, kencing yang tidak lawas, sakit ketika berjimak.
2. Peranakan tersangkut : Apabila peranakan sudah sampai ke pintu rahim. Dalam kondisi ini, kita akan dapat merasa "sesuatu" menghalang laluan servik.
3. Keluar Tombong : Apabila batu merian dan pangkal merian separuh atau sebahagiannya sudah berjuntai keluar dari pintu faraj.

Tanda-tanda rahim jatuh /Peranakan jatuh :-
~ Terasa sesuatu terkeluar di bahagian faraj.
~ Ketulan pada faraj.
~ Sakit pelvis / ari-ari (dragging pelvic pain)
~ Sakit belakang.
~ Sakit semasa hubungan seks.
~ Pendarahan faraj selepas menopaus.
~ Inkontinens kencing atau kencing tidak terkawal.Sukar buang air kecil / besar.

Rawatan untuk yang mengalami masalah TOMBONG :-
1 - Seeloknya pergi berurut dengan bidan yang betul-betul boleh / mahir naikkan / masukkan TOMBONG sehingga TOMBONG tersebut betul-betul masuk dalam 'sarung' peranakan/rahim.
2 - Selepas TOMBONG betul-betul sudah masuk ke dalam 'sarung' rahim / peranakan, AMALKAN JAMU DEWI DARA untuk kecutkan rahim dan elak TOMBONG tersebut keluar lagi.



Sekiranya anda adalah seorang yang sukar untuk menelan jamu, anda boleh ambil COLLAGEN HERBALICOUS WHITE (berbentuk jus yang boleh minum terus dari sachet) dimana ia turut berfungsi menjaga penampilan luaran di samping penjagaan kesihatan dalaman wanita

PERINGATAN!!!!!
- jaga kebersihan miss v selagi tombong berada di bawah kerana dikhuatiri dijangkiti kuman. (boleh guna FEMININ WASH ROSE @ ARABIC)


Tuesday, 1 October 2013

BISMILAHIRAHMANIRAHIM....

Berita baik utk mereka yg ingin menyertai keluarga besar MT-SDM. Rebutlah peluang keemasan tawaran keahlian OKTOBER 2013:

Utk menjadi agent/ahli MT-SDM adalah mudah, menjimatkan dan menguntungkan. Pendaftaran adalah RM100 + postage RM7/RM11SS. Anda akan menerima HADIAH PERCUMA 3 produk promosi MT-SDM berupa PAKEJ DEWI MANTAP yg bernilai RM120:

1) Jamu Dewi Dara
2) Masker Intim
3) Minyak Kelapa Dara (Nemo-Vco)

Keahlian adalah seumur hidup & pembelian seterusnya akan mndapat harga ahli iaitu diskaun 20% seumur hidup.

Berminat utk sertai kami sila komen atau hubungi dewi-dewi STOKIS/PENGEDAR MT-SDM.